direct naar inhoud van 7.1 Inspraak en vooroverleg
Plan: W4
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0547.BPw4-VG01

7.1 Inspraak en vooroverleg

Het voorontwerp bestemmingsplan W4 heeft - in het kader van de gemeentelijke inspraakprocedure - ter inzage gelegen van 12 januari 2012 tot en met 22 februari 2012 op het gemeentekantoor van Leiderdorp. Daarnaast is het voorontwerpbestemmingsplan gepubliceerd op de website van de gemeente Leiderdorp en via www.ruimtelijkeplannen.nl de gezamenlijke website van het ministerie van I&M (voorheen VROM), VNG, IPO, Kadaster en Geonovum.

Het voorontwerp bestemmingsplan is op 12 januari 2012 aan de betrokken adviesinstanties en -organen toegezonden in het kader van het overleg ex artikel 3.1.1 Besluit op de ruimtelijke ordening (Bro). Op 7 februari 2012 is een inloopbijeenkomst gehouden.

Er zijn in totaal 11 vooroverlegreacties en 30 inspraakreacties bij de gemeente Leiderdorp ingediend. Alle binnengekomen reacties zijn ontvankelijk. Deze zijn allen samengevat en van commentaar voorzien in de Nota van beantwoording vooroverleg en inspraak bestemmingsplan W4 (zie bijlage 25). Alle indieners van een reactie hebben schriftelijk antwoord ontvangen. De resultaten van de inspraak en het vooroverleg zijn in het ontwerp bestemmingsplan W4 verwerkt.